Spring til indhold

Købsvilkår og persondata

Købsvilkår og persondata

Booking af event- og entrebilletter kan fortrydes frem til, betalingen er gennemført. Købelovens  regler om fortrydelsesret gælder ikke ved køb af event- og entrebilletter. Når betalingen er gennemført, er kunden derfor bundet af sit køb. Kunden kan ombooke en købt entrebillet til en anden dag/et andet tidspunkt, såfremt der er plads. Ombooking skal ske senest 1 time inden det pågældende tidspunkt.

Du kan betale med Dankort, Visa, Akiliut og mobilepay. Du kan også købe entre direkte til Avislegeland, så længe købet foretages på vores webside. Entre kan også købes ved kassen i Avislegeland.

Avis legeland, Nuukullak 35,005, 3900 Nuuk. CVR: 42752207

Avislegeland bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Force majeure

Ved hændelser, som ikke kan forudsiges, og som vi som leverandør ikke er herre over, som fører til, at vores tjenester ikke kan gennemføres som planlagt, er vi som leverandør ikke forpligtet til at levere. Force Majeure kan indtræffe ved fx myndighedsbeslutninger, ekstreme vejrforhold, krig, uroligheder, epidemi, brand, strejke, eksplosionsfare eller andre omstændigheder, som leverandøren ikke er herre over som værge.

Persondata

Vi gemmer og anvender dine oplysninger, så vi kan yde dig den service, du forventer, fx information om festbookinger m.m. og i øvrigt levere en god service til dig. Vi gemmer også dine oplysninger for at kunne give dig gode tilbud.
Avislegeland behandler persondata sikkert og iht. dataloven.

Overførsel af persondata

Persondata kan blive udleveret til myndigheder iht. gældende lov, til eventuelle samarbejdspartnere, som leverer understøttende tjenester til Avislegeland, såsom IT-tjenester, på den måde og i det omfang, som kræves for at Avislegeland skal kunne opfylde sine forpligtelser over for medlemmer samt af markedsføringsmæssige formål.

Oplysningerne gemmes ikke længere end to (2) år efter.Hvis bogføringsloven kræver det, kan oplysninger blive opbevaret i op til syv (7) år.

Du har iht. GDPR mulighed for uden omkostning en gang pr. kalenderår at få information om vores behandling af dine data. Du kan når som helst anmode om at få rettet fejlagtige oplysninger, slettet oplysningerne eller overført dem (dataportabilitet). Du meddeler os dette via e-mail info@avislegeland.gl og anmoder om korrigering, sletning eller overførsel. Du har også ret til at modsætte dig, at dine oplysninger bliver anvendt til direkte markedsføring.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine persondata, kan du sende en mail til info@avislegeland.gl