Spring til indhold

Avi's Legeland

En verden af sjov og bevægelse

Ejerne af Avi's Legeland

Anja & Sonia

Ejerne af Avi’s Legeland er Anja og Sonia.

Sammen besluttede de at åbne et indendørs legeland i Nuuk. Det skal være et sted hvor børn kan komme og lege, tumle og hygge sig med familie og venner. I Nuuk er vejret ikke altid til at være ude i - hverken som voksen eller som barn - og vi mener, at der mangler et sted hvor børn får brændt noget energi af og har det sjovt.

Avi’s Legeland er opkaldt efter Anja og Daniels ældste datter, Aviaya.
Om

Avi's Legeland

Anja har to børn og lige som mange andre bor familien i en lejlighed med begrænset plads. Det blev meget tydeligt at der manglede nogle indendørs aktiviteter da deres ældste datter, Aviaya, var omkring 2 år og trængte til mere stimuli. Anja og Sonia besluttede sammen med Peter og Daniel at åbne et indendørs legeland i Nuuk. Et sted hvor børn kan komme og lege, tumle og hygge sig med familie og venner.

I Nuuk er vejret ikke altid til at være ude i - hverken som voksen eller som barn - og vi mener, at der mangler et sted hvor børn får brændt noget energi af og har det sjovt.
Leg bevægelse og motorisk stimuli

skaber glade, sunde og friske børn

Leg, bevægelse og motorisk stimuli skaber grundlaget for glade, sunde og friske børn med mod på livet. Det styrker børns selvtillid og selvværd når de oplever, at de kan klare udfordringer og indgå i fællesskaber med andre børn. I leg er alle børn lige.

Ideen med et indendørs legeland understøtter også målsætningen om at Grønland i 2030 skal være verdens mest aktive nation. Det synes vi er et godt og ambitiøst mål, som vi selvfølgelig gerne støtter op om.
Der er plads til alle fra 0 til 12 år såvel til forældrene i

Avi's Legeland

Klik herunder for mere information om vores forskellige legerum:

0-3 år

Hele 25 kvadratmeter til de helt små, hvor de kan tumle rundt sikkert og sjovt. Der er skum på gulve og vægge, så du behøver ikke at bekymre dig.

3-12 år

Hele 115 kvadratmeter fyldt med bolde, gynger, rutsjebane labyrint og meget mere. Her er der adgang forbudt for forældrene.

Forældre

For mange forældre er det en sjældenhed at man kan nyde en kop kaffe i ro og mag, tag endelig med - vi sørger for gratis refill.

Er det tid til sjov og bevægelse?

Book din tid

Du kan nemt booke og betale din kommende tid hos Avi’s legeland online. Du bestemmer tid, antal børn og hvilken dag der skal leges. Vi ser frem til at modtage din booking!