Spring til indhold

Forældre

Vi har selvfølgelig også tænkt på mor og far i Avi’s Legeland

Sjældenheder for forældre

Det at kunne nyde en lækker kop kaffe i ro og mag er en sjældenhed som forældre – det kender vi alt til. Derfor har vi skabt et lækkert og hyggeligt område for forældre, hvor der kan nydes en dejlig kaffe i ro og mag mens dine børn bolter sig i legerummene. 

Du vil have udsyn til dine børn og vi sørger selvfølgelig for gratis refill af din kaffe. Med øje for forældrene har vi investeret i en rigtig god kaffemaskine med friskkværnede bønner, som vi skifter efter humør og sæson. Vi tilbyder også en lækker kop kvalitets filterkaffe og har almindelig og laktosefri mælk til. Vi har derudover et stort udvalg af the. 

Gå online, vi har gratis wifi. Tag kaffen i hånden og nyd tid for dig selv, med den ro at dine børn er aktive, hygger sig og er i en verden af fantasi i vores legeland. 

Vi hjælper også gerne med at få opvarmet mælken i sutteflasken. Vi har også pusleplads på toilettet hvor der også kan findes potte og et børnesæde til toilettet.

 
0-3 årige? 3-12 årige?

Legelandet rummer flere:

0-3 årige

3-12 årige

Er det tid til sjov og bevægelse?

Book din tid

Du kan nemt booke og betale din kommende tid hos Avi’s legeland online. Du bestemmer tid, antal børn og hvilken dag der skal leges. Vi ser frem til at modtage din booking!